Αναστέλλεται η 3η Expo Aegean

Λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, οι διοργανωτές της 3ης Expo Aegean αποφάσισαν την αναστολή της έκθεσης, και κατ’ επέκταση και των συναυλιών, που θα πραγματοποιούνταν από τις 3 έως και τις 6 Ιουλίου 2015. Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της έκθεσης ορίστηκε το διάστημα 21 έως 24 Αυγούστου.

Το δελτίο τύπου:

ΑΝΑΣΤΟΛΗ «3ης EXPO-AEGEAN» ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
Η EXPO-AEGEAN ανακοινώνει ότι λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, αναστέλλει την πραγματοποίηση της 3ης Εμπορικής-Τουριστικής-Πολιτιστικής Έκθεσης «EXPO-AEGEAN» στη Μυτιλήνη. Η απόφαση πάρθηκε κατά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το Δ.Σ. της «ΗΧΩ Α.Ε.» στα γραφεία της, παρουσία του προέδρου του ΕΟΑΕΝ κ. Θράσου Καλογρίδη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Βαγγέλη Μυρσινιά, του εκπροσώπου του «ΟΥΖΟ-fest» κ. Αλέκου Κουζινόγλου και του Δ/ντή της εταιρίας “start from zero” κ. Νίκου Καξηρή.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη με το σκεπτικό ότι τούτες τις δύσκολες ώρες της πατρίδας μας το μόνο που προέχει είναι η συνύπαρξη, συσπείρωση και συμπόρευση όλων μας για να ξεπεράσουμε την παρούσα κρίση που προέκυψε.
Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της «3ης EXPO-AEGEAN” ορίζεται η 21 έως και την 24η Αυγούστου 2015 στον ίδιο χώρο.

Ο Διοργανωτής της expo Aegean
Δημήτρης Τσαμουράς

Όσον αφορά τις συναυλίες, η διοργανώτρια εταιρεία Start From Zero Productions ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι εισιτηρίων, μπορούν να τα κρατήσουν έως την νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της έκθεσης ή με το απόκομμα να εισπράξουν το αντίτιμο, από το σημείο προπώλησης, που το αγόρασαν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έρχεται Μυτιλήνη

Όχι μία, ούτε δύο, άλλα είκοσι επτά ταινίες από το πρόσφατο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα προβληθούν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης (με δωρεάν είσοδο) από τις 2 έως τις 6 Απριλίου. Το ακριβές πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, άλλα οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: 1.Burning from the Inside- 64’ Ένα αντιφασιστικό ντοκιμαντέρ που […]

Τα pre-events του Beach Street Festival συνεχίζονται! Kill Emil στις 15 Μαΐου

Μένουν λιγότερο από δύο μήνες πριν το Beach Street Festival, όμως τα pre events σε όλη την πόλη συνεχίζονται. Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 22:30, ο Kill Emil έρχεται στο Μουσικό Καφενείο για ένα Trip-Hop / Instrumental Hip-Hop dj set. Γεννημένος στη Βραζιλία και με μουσικές ρίζες, ο Kill Emil ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές μαθαίνοντας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *