Ο Frank Miller επιστρέφει στo Gotham City

Έχουν περάσει κάπου 30 χρόνια από το The Dark Knight Returns και 15 χρόνια από το The Dark Knight Strikes Again και, σύμφωνα με την DC Comics, o Φρανκ Μίλερ, επιστρέφει στο Gotham City!

O δημιουργός θα υπογράψει την μίνι σειρά κόμικ The Dark Knight III: Master Race, η οποία θα αποτελείται από οκτώ τεύχη, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο. Την συγγραφή της ιστορίας θα συνυπογράφει ο Brian Azzarello, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα άλλων καλλιτεχνών.

Με τον Σκοτεινό Ιππότη, ο Miller έδωσε ένα ιδιαίτερο ύφος στον Batman το 1986, στο οποίο βασίστηκε και η ταινία Batman του Tim Burton, το 1989.

Η παρακάτω αφίσα «μαρτυρά», πως κάποιο ρόλο αναμένεται να παίξει και ο Superman…

Dk-master-ft

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εικόνες και σκέψεις από την παρουσίαση του «Έρως Ανίκατε Μάσαν» του Α. Κορτώ

Η παρουσίαση του βιβλίου «Έρως Ανίκατε Μάσαν» του Αύγουστου Κορτώ στη Μυτιλήνη, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε, να ακούσουμε και να σκεφτούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όχι απαραίτητα για το συγκεκριμένο βιβλίο και την λογοτεχνία γενικότερα, άλλα και για θέματα, που αφορούν την καθημερινότητα μας σε μια πόλη, όπως η Μυτιλήνη. Άλλα ας τα […]

Όταν η Ελληνική Κρίση εμπνέει την διεθνή γελοιογραφία

Η Ελλάδα, η σχέση της με την Ευρώπη και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης δεν απασχολούν τον Διεθνή Τύπο μόνο τις τελευταίες λίγες εβδομάδες, άλλα τα τελευταία χρόνια. Έχει εμπνεύσει μάλιστα μερικούς από τους σημαντικότερους ξένους σκιτσογράφους, που στις γελοιογραφίες τους προσπαθούν να αποτυπώσουν τα χαρακτηριστικά της. Carlos Latuff Ο Latuff είναι ένας Βραζιλιάνος, με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *