Πώς από απλά κοτόπουλα δημιουργήθηκαν οι δράκοι του “Game of Thrones”

Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την επόμενη σεζόν του “Game of Thrones” και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι επιτέλους θα ξανά δούμε τους δράκους της Daenerys σε δράση.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα ειδικά εφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των φλογοβόλων πλασμάτων. Σε μία συνέντευξη μάλιστα, κάποιοι από τους ανθρώπους πίσω από το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα είπαν πως αυτοί οι φοβεροί δράκοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά κινούμενα κοτόπουλα μπακάλικου.

«Έψαχνα για ένα ζώο ώστε να μπορώ να εργαστώ πάνω στους μύες του», δήλωσε ο Sven Martin, ο υπεύθυνος οπτικών εφέ της Pixomondo. «Κάλεσα όλους τους δημιουργούς animation που γνώριζα και όλοι μου είπαν να ασχοληθώ με κοτόπουλα, γιατί με αυτό το ζώο θα μπορούσα να αισθανθώ πως οι μύες κινούνται και ποιοι είναι οι περιορισμοί των οστών. Χτίσαμε ουσιαστικά όλους τους δράκους μας βάση αυτού του μοντέλου».

Περισσότερα για το Game of Thrones στο TVfreaks.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mr Robot: αναμφισβήτητα από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς

Ο Γιάννης έγραψε για τα πρώτα δύο επεισόδια του Mr Robot, πριν από λίγες εβδομάδες, ότι είναι μια σειρά που πρέπει να της δώσουμε χρόνο. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο εύστοχο σχόλιο για αυτό το μικρό αριστούργημα του Sam Esmail (όχι δεν είμαι υπερβολικός στον χαρακτηρισμό).  Ας θυμηθούμε το βασικό στόρι της σειράς, χωρίς να αποκαλύπτουμε […]

Οι δημιουργοί του Matrix, έχουν έτοιμη σειρά για το Netflix

Για όλους εμάς, που αναρωτιόμασταν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των Wachowski (βλ. Matrix, V for Vendetta) μετά το… μάλλον αναιμικό Jupiter Ascending, η απάντηση δίνεται από το Netflix, που δημοσιεύει το πρώτο trailer της νέας τους σειράς: του Sense8. Το concept θέλει 8 διαφορετικά άτομα, από 8 διαφορετικές πόλεις του κόσμου, να αντιλαμβάνονται πως […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *