ΕΞΩΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ ΙΙ

‘Η αλλιώς καλά κινηματογραφικά νέα.

Μπορούμε από την Πέμπτη 23 Απριλίου να δούμε το “The Second Best Exotic Marigold Hotel”, με γνωστά πρόσωπα, αλλά και νέες προσθήκες.

Το sequel του προ δύο ετών, “The Best Exotic Marigold Hotel” θέλει να επιστρέφουν οι Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith και Dev Patel.

Η Muriel (Maggie Smith), ανακοινώνει ότι το ξενοδοχείο λειτουργεί καταπληκτικά τους τελευταίους 8 μήνες, με τον Sonny (Dev Patel), να συνεχίζει τις ανακοινώσεις. Η ησυχία όμως αναταράσσεται όταν δύο νέοι ένοικοι καταφθάνουν, αλλά το ξενοδοχείο έχει μόνο ένα δωμάτιο.

Οι καινούριες προσθήκες είναι οι Richard Gere, David Strathairn και Tamsin Greig, καθώς και θα ξαναδούμε την Penelope Wilton, σαν Jean.

Σκηνοθεσία και σενάριο από τους John Madden και Ol Parker.

Σχετικές δημοσιεύσεις

H απαγωγή του κυρίου Χάϊνεκεν

Τον Σουηδό σκηνοθέτη Daniel Alfredson τον μάθαμε κυρίως από την κινηματογραφική μεταφορά της τριλογίας του “Millenium” δια χειρός Stieg Larsson  (Βλέπε “The Girl With the Dragon Tatoo”), εφόσον ήταν ο υπεύθυνος για τις δύο τελευταίες προσθήκες (“Το κορίτσι που έπαιζε με τη Φωτιά”, “Το κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας”.) Εδώ στην πρώτη του αγγλόφωνη παραγωγή […]

Προβάλλεται στην Μυτιλήνη: Black Mass

Η πραγματική ιστορία του Whitey Bulger, αδερφού μέλους της γερουσίας και ενός από τους πιο βίαιους και κακούς εγκληματίες στην ιστορία της Βοστόνης. Ο Bulger κάπου ανάμεσα στην εγκληματική του “καριέρα” θα συνεργαστεί με την αστυνομία και το FBI, για να προδώσει μια οικογένεια μαφιόζων με την οποία βρίσκεται σε ανταγωνισμό. Η ταινία για την ζωή του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *