Γίνε εθελοντής στο TEDxLesvos

Η ομάδα του TEDxLesvos βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το πρώτο TEDx, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.
Στόχος είναι η διοργάνωση ενός πραγματικά συναρπαστικού event, που θα εμπνεύσει όσους το παρακολουθήσουν και συμμετέχουν σε αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη είναι και η συνεισφορά όλων όσων θα μπορούσαν να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2015, όσοι ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές στο TEDxLesvos, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο www.tedxlesvos.com. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, και αφού έχουν συμπληρώσει την φόρμα, μέλη της ομάδας θα επικοινωνήσουν μαζί τους με περισσότερες πληροφορίες για την συνέχεια της διαδικασίας.

 

Πρέπει να σημειώσουμε, πως το TEDxLesvos, όπως κάθε εκδήλωση TEDx, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://tedxlesvos.com/call-for-volunteers-2015/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο TEDxLesvos

Το Σάββατο στις 24 Οκτωβρίου στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε το πρώτο TΕDxLesvos με θέμα το άπειρο. Ένα ξεχωριστό event που απέδειξε ακριβώς αυτό. Δεν υπάρχουν όρια στην επιστήμη, ούτε στην παιδεία ούτε στη δημιουργικότητα, ούτε στα όνειρα. Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για τη σωματική έκφραση, από την  Suzana Noemi Abigador, τη διεθνή πολιτική και […]

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στον Μόλυβο

Αν, κατηφορίζοντας τα σοκάκια του Μολύβου, συναντήσετε ένα τρίο να παίζει Μπραμς ή αν, κοντά στο λιμάνι, ακούσετε αποσπάσματα από την Tέταρτη συμφωνία του Μάλερ είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι ένα ξεχωριστό φεστιβάλ κλασικής μουσικής γεννιέται στο Βόρειο Αιγαίο. Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου (ΔιΦεΜΜ) | Molyvos International Music Festival (MIMF), που θα πραγματοποιηθεί στις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *