Γίνε εθελοντής στο TEDxLesvos

Η ομάδα του TEDxLesvos βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το πρώτο TEDx, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.
Στόχος είναι η διοργάνωση ενός πραγματικά συναρπαστικού event, που θα εμπνεύσει όσους το παρακολουθήσουν και συμμετέχουν σε αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη είναι και η συνεισφορά όλων όσων θα μπορούσαν να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2015, όσοι ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές στο TEDxLesvos, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο www.tedxlesvos.com. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, και αφού έχουν συμπληρώσει την φόρμα, μέλη της ομάδας θα επικοινωνήσουν μαζί τους με περισσότερες πληροφορίες για την συνέχεια της διαδικασίας.

 

Πρέπει να σημειώσουμε, πως το TEDxLesvos, όπως κάθε εκδήλωση TEDx, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://tedxlesvos.com/call-for-volunteers-2015/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Λεωφορείο ο Πόθος, από την Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ

Η Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ «Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ» παρουσιάζει την Παρασκευή 22 Μαΐου, το Σάββατο 23, την Κυριακή 24 και την Δευτέρα 25 , στις 9μμ. , στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το θεατρικό έργο του Τεννεσσή Ουίλλιαμς «Λεωφορείο ο Πόθος» «Πόθος» η ακατάλυτη δύναμη που κινεί τις ζωές των ηρώων του Τέννεσσή Ουίλλιαμς . Οι χαρακτήρες […]

Ένα γράμμα στον Αλέξη Τσίπρα

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα, ή μήπως να σε πω Αλέξη. Ζητώ συγνώμη, που εκφράζομαι τόσο ανοικτά άλλα για εμένα είσαι ο πιο προσιτός πρωθυπουργός, που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα. Σήμερα (σ.σ. 6 Οκτωβρίου 2015) επισκέφθηκες την Λέσβο, το νησί μου, όπου ζω τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ας μπούμε στο θέμα… Ελπίζω να μην είσαι τόσο αφελής… άλλα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *