Έτσι θα γιορτάσει η Yoko Ono τα 75α γενέθλια του John Lennon

Στις 9 του ερχόμενου Οκτώβρη, ο John Lennon, εάν ζούσε θα έκλεινε τα 75 του χρόνια. Και ηYoko Ono θέλει να γιορτάσει τα γενέθλια του θρυλικού “Σκαθαριού” με ένα ειδικό event στο Central Park της Νέας Υόρκης στις 6 Οκτωβρίου, με το οποίο μάλιστα, είναι πιθανόν να μπει και στο βιβλίο Guinness.

Η Ono φιλοδοξεί, λοιπόν, να τιμήσει τη μνήμη του John συγκεντρώνοντας κόσμο και σχηματίζοντας το μεγαλύτερο σύμβολο της ειρήνης στα χρονικά. Η ανακοίνωση έγινε από το Imagine Peace Tower, τον πύργο στη μνήμη του Lennon που βρίσκεται στο Reykjavík της Ισλανδίας.

Η Yoko Ono ελπίζει να μαζέψει από 6000 έως 10000 ανθρώπους στην ανατολική πλευρά του Central Park και, αν και η είσοδος στο event είναι φυσικά ελεύθερη, θα γίνουν δεκτές τυχόν χρηματικές δωρεές, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ‘John Lennon Educational Tour Bus’, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση/εγκατάσταση που παρέχει σε μαθητές, μέσα υψηλής ποιότητας ηχογράφησης ήχου, εικόνας και βίντεο.

12649144


Περισσότερη μουσική στο StraightOnMusic.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Oasis: Όλο το badass attitude των ’90s σε μία μπάντα

Τώρα εσύ θα μου πεις πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο badass όσο ισχυρίζομαι, μια μπάντα με κομμάτια όπως το ‘Wonderwall’ (εδώ) και το ‘Don’t Look Back In Anger’ (εδώ), αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες. Καταρχάς, βρες εσύ τέτοιον τρόπο να εκφράσεις τα πιο μελό συναισθήματα του κόσμου χωρίς να φαίνεσαι αστείος, γλυκούλης, παιδάκι, άτριχος (είμαι) και τα συναφή. Κατά δεύτερον, έχεις […]

10+1 τραγούδια, (όχι ακριβώς) για τη Γιορτή της Μητέρας

Pink Floyd, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne, Metallica και Rolling Stones, αυτοί και όχι μόνο έχουν τραγουδήσει κάποια κλασσικά κομμάτια, που… «μας θυμίζουν την μάνα μας”. Oι φίλοι μας στο StraightOnMusic κατέγραψαν 10 + 1 από αυτά σε ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας. Διαβάστε, ή καλύτερα… ακούστε το αφιέρωμα στο StraightOnMusic.com Σχετικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *