20 σειρές από όλο το κόσμο για να “λιώσετε” να βλέπετε φέτος το καλοκαίρι [Μέρος 1ο]

Από Κορεάτες βρικόλακες μέχρι πρωτοκλασσάτους Δανούς, από Ιρλανδούς κατά συρροή δολοφόνους μέχρι και Αυστραλούς κρατούμενους, οι καλύτερες παγκόσμιας εμβέλειας σειρές να ξοδέψετε τον χρόνο σας στους καλοκαιρινούς μήνες.

1. The Fall

[εικόνα πάνω]

Στο νούμερο ένα συναντάμε την σειρά The Fall. Ο Ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιός Jamie Dornan που έγινε γνωστός μέσα από την διάσημη ταινία που “πάγωσε” τα παγκόσμια ταμεία Fifty Shades of Grey, εμφανίζεται σε αυτό το νέο θρίλερ του BBC της Βορείου Ιρλανδίας. Ο Dornan υποδύεται έναν σκοτεινό και κρύο αλλά παράλληλα sexy κατά συρροή δολοφόνο που ακούει στο όνομα Paul Spector, και ο οποίος τρομοκρατεί την πόλη του Belfast και τον οποίο καταδιώκει η Ντετέκτιβ Stella Gibson, την οποία υποδύεται η Gillian Anderson.

2. Vampire Prosecutor

Binge_Series_VampireProsecutor

Στο νούμερο δύο, η γενική ιδέα γύρω από αυτήν την Κορεάτικη παραγωγή είναι τόσο καλή που είναι δύσκολο να πιστέψουμε γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα. Ο Jeong-hun Yeon πρωταγωνιστεί ως ένας Εισαγγελέας τον οποίο δάγκωσε ένας βρυκόλακας με αποτέλεσμα να προστεθεί ένας ακόμη στην λίστα των αθάνατων. Στη συνέχεια, όπως και στην σειρά iZombie του CW, χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του ικανότητες για την επίλυση εγκλημάτων, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να περιορίσει την επιθυμία του για ανθρώπινο αίμα.

Διάβασε την συνέχεια στο IndiePress.gr