Η Apple ετοιμάζει δική της υπηρεσία τηλεόρασης

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της HBO, για την συνεργασία της με την Apple για την πλατφόρμα της HBO NOW, μάθαμε από την Wall Street Journal, ότι η Apple σχεδιάζει την δική της web TV.

Η υπηρεσία έχει σαν στόχο το κοινό των ασύρματων συσκευών, με στόχο οι χρήστες της εταιρείας να απολαμβάνουν προϊόντα καλωδιακής τηλεόρασης κατευθείαν στις συσκευές τους. Σύμφωνα πάντα με το άρθρο της The Wall Street Journal, η Apple βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με Walt Disney Co. , την ιδιοκτήτρια του ABC, με άλλα λόγια, CBS Corp. και 21st Century Fox, μεταξύ άλλων, αλλά όχι με την NBC Universal.

Για χρόνια η Apple προσπαθεί να δημιουργήσει την αντίστοιχη υπηρεσία, με την εφημερίδα να προβλέπει ότι η συνδρομή θα ανέρχεται έως και τα $40 το μήνα, με πιθανή έναρξη τον επόμενο Σεπτέμβρη.

iPhones, iPads και Apple TV, θα έχουν συμβατότητα με την υπηρεσία, η οποία θα υποστηρίζει live streaming αλλά και αποθηκευμένες εκπομπές και σειρές.

Λογική κίνηση μέσω Apple, με δεδομένο ότι ειδικά τα νεαρότερα κοινά, στρέφονται στην ευκολία των Netflix-like υπηρεσιών.

Άβυσσος η ψυχή των iOS.

Περισσότερα τηλεοπτικά νέα στο TVfreaks.gr