Νικολά Μπαρρό: Η εποχή των κερασιών

Μέσα από τα μάτια ενός νέου συγγραφέα του Νικολά Μπαρρό εξελίσσεται μία όμορφη ιστορία των εκδόσεων Πατάκη, ένα ευχάριστο μυθιστόρημα που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πόσο συχνά συμβαίνουν συμπτώσεις στη ζωή μας; Συμπτώσεις από αυτές που είναι ικανές να αλλάξουν τα πάντα. Από αυτές που θα σας κάνουν να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και να χαμογελάτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάγνωσής του.

Σε μία φάση που όλα μοιάζουν μάταια και τραγικά, η Ορελί, η βασική ηρωίδα της εποχής των κερασιών, βρίσκεται σε ένα βιβλιοπωλείο, στα χέρια της πέφτει ένα μυθιστόρημα ενός Άγγλου συγγραφέα, το ξεφυλλίζει και στις σελίδες του είναι σαν να διαβάζει για τον ίδιο της τον εαυτό. Σαν να είναι όλο πλεγμένο γύρω από την ίδια. Αυτό είναι αρκετό για να την κάνει να αναζητήσει τον συγγραφέα και να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Από την άλλη έχουμε τον Αντρέ, έναν ανασφαλή χαρακτήρα, χαμηλών τόνων και ιδιαιτέρως γοητευτικό, στα μάτια του οποίου η Ορελί είναι η μούσα του. Η μούσα που δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον αναζητούσε. Μία όμορφη ιστορία, τρυφερή, γραμμένη με χιούμορ και με τόσο σκηνοθετικό τρόπο που σίγουρα θα σας ταξιδέψει ευχάριστα!