Πώς από απλά κοτόπουλα δημιουργήθηκαν οι δράκοι του “Game of Thrones”

Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την επόμενη σεζόν του “Game of Thrones” και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι επιτέλους θα ξανά δούμε τους δράκους της Daenerys σε δράση.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα ειδικά εφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των φλογοβόλων πλασμάτων. Σε μία συνέντευξη μάλιστα, κάποιοι από τους ανθρώπους πίσω από το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα είπαν πως αυτοί οι φοβεροί δράκοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά κινούμενα κοτόπουλα μπακάλικου.

«Έψαχνα για ένα ζώο ώστε να μπορώ να εργαστώ πάνω στους μύες του», δήλωσε ο Sven Martin, ο υπεύθυνος οπτικών εφέ της Pixomondo. «Κάλεσα όλους τους δημιουργούς animation που γνώριζα και όλοι μου είπαν να ασχοληθώ με κοτόπουλα, γιατί με αυτό το ζώο θα μπορούσα να αισθανθώ πως οι μύες κινούνται και ποιοι είναι οι περιορισμοί των οστών. Χτίσαμε ουσιαστικά όλους τους δράκους μας βάση αυτού του μοντέλου».

Περισσότερα για το Game of Thrones στο TVfreaks.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Apple ετοιμάζει δική της υπηρεσία τηλεόρασης

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της HBO, για την συνεργασία της με την Apple για την πλατφόρμα της HBO NOW, μάθαμε από την Wall Street Journal, ότι η Apple σχεδιάζει την δική της web TV. Η υπηρεσία έχει σαν στόχο το κοινό των ασύρματων συσκευών, με στόχο οι χρήστες της εταιρείας να απολαμβάνουν προϊόντα καλωδιακής τηλεόρασης […]

Game of Thrones με Τσίπρα, Βαρουφάκη, Παπανδρέου, Σαμαρά, Μέρκελ και Σόιμπλε!

Η Γερμανική εφημερίδα Die Zeit, που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την πολυαγαπημένη μας tabloid Bild, απέδειξε ότι έχει χιούμορ φτιάχνοντας μία περιγραφή της Ελληνικής κρίσης χρησιμοποιώντας εικόνες από το Game of Thrones. Δείτε τις εικόνες και το πως περιγράφεται η σειρά σε 10 επεισόδια στο TVfreaks.gr Σχετικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *