Η τηλεοπτικο-κινηματογραφικη επανάσταση Netflix που δε μπορείς να αγνοήσεις άλλο

Πάνε σχεδόν δύο χρόνια που έγραφα για την τηλεοπτική επανάσταση που ζούμε εξαιτίας των πολλών νέων σειρών που έχουν καλό επίπεδο καθώς και των αστέρων που συμμετέχουν σε αυτές, αλλά φυσικά και των μεγάλων κινηματογραφιστών που κάνουν πλέον τηλεόραση. Πλέον δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί αυτό που είχαμε από αυτή τη στήλη πει πριν τόσο καιρό, ζούμε σε μία τηλεοπτική επανάσταση που πλέον δεν μπορούν ούτε οι πιο “κινηματογραφικοί” από μας να αγνοήσουν.

Όμως το ότι τα κανάλια είναι περισσότερα και κάνουν καλύτερες και περισσότερες σειρές με πιο καλούς ηθοποιούς, δεν είναι αυτό που είναι το πιο σημαντικό. Πλέον σειρές δεν κάνουν μόνο τα παραδοσιακά κανάλια της Αμερικής αλλά και οι streaming giants που κι αυτοί πληθαίνουν. Τι είναι οι streaming giants θα ρωτήσετε; Είναι το Netflix, το Amazon και το Hulu (τα κύρια μεταξύ άλλων) που λειτουργούν σαν ηλεκτρονικά βίντεοκλαμπ, που πλέον μπορούν λόγω του γρήγορου ιντερνετ, να streamάρουν δηλαδή να μας αφήνουν να βλέπουμε ταινίες όπως βλέπουμε βίντεο στο youtube, όμως σε άριστη, ακόμα και HD ποιότητα.

Δείτε επίσης:  Netflix – Η τηλεόραση χωρίς την τηλεόραση

Οι σειρές παραγωγής Netflix

Οι σειρές παραγωγής Netflix είναι πλέον μη μετρήσιμες στα δάχτυλα των χεριών. Για την ακρίβεια θα θέλαμε δεκάδες χέρια. Το Netflix σαν παράδειγμα το παίρνουμε μια και το Amazon πλέον μοιάζει να είναι ένας όχι απλά μεγάλος αλλά πραγματικά σημαντικός ανταγωνιστής. House of Cards, Orange is the New Black, Sense8, Bloodline, Marco Polo, Narcos, Daredevil και τόσες άλλες σειρές που πραγματικά δεν προλαβαίνει κάποιος να τις δει και να γράψει. Το Netflix βγάζει κάπου μία σειρά κάθε βδομάδα και όταν λέμε σειρά εννοούμε ολόκληρη την σειρά…

Διάβασε την συνέχεια στο Cinefreaks.gr