Νυχτερινή Καταδίωξη

Ο επαγγελματίας εκτελεστής από το Brooklyn, Jimmy Conlon (Liam Neeson), είναι γνωστός με το παρατσούκλι “THE GRAVEDIGGER”, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, “εκείνος που σκάβει τάφους”. Εργαζόταν σαν εκτελεστής για λογαριασμό της μαφίας, και είχε μία πολύ φιλική σχέση με το αφεντικό του, τον Sean Maguire (Ed Harris). Αλλά όταν ο γιος του Jimmy, Michael (Joel Kinnaman), γίνεται ο επόμενος στόχος της μαφίας, ο Jimmy πρέπει να αντιμετωπίσει τον Sean για να προστατεύσει τον γιο του με κάθε κόστος. Μαζί οι δυο τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν διεφθαρμένους αστυνομικούς, επί πληρωμή εκτελεστές και τη μαφία για να επιβιώσουν.

Μάλιστα. Αυτό θα πούμε μόνο. Μάλιστα. Η αίσθηση είναι ότι θα είναι μία από τα ίδια, αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί η δυναμική Neeson-Harris να παρουσιάσει κάποιο ενδιαφέρον.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Jaume Collet-Serra, του “Orhan”, στην τρίτη του συνεργασία με τον Neeson, μετά και τα “Non-Stop” και “Unknown”. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Brad Ingelsby, του “Out Of Furnace” με τον Christian Bale.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Amore Mio από τον Χρήστο Δήμα

Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων – ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές, πολλές φορές, εξελίξεις… Όλα μπορούν να συμβούν στην «κόντρα» των σεξουαλικών αιωνίων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες […]

Home

Το νεανικό μυθιστόρημα του Adam Rex μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από τους δημιουργούς των “The Croods”, “How to Train Your Dragon” και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Tim Johnson. Η ιστορία μας μεταφέρει σε μια «υποθετική» κατάληψη του πλανήτη Γη από την εξωγήινη φυλή Boov που έψαχναν μέχρι τώρα ένα νέο σπίτι. Τα νέα πλάσματα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *