Η απαγωγή ενός παιδιού είναι – δυστυχώς – πιο εύκολη απ’ όσο νομίζαμε

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον, άλλα και ταυτόχρονα σοκαριστικό, πείραμα έκανε ο Joey Salads στην Αμερική. Επισκέφθηκε μια παιδική χαρά και πλησίασε γονείς, που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους να παίζουν. Τους ρώτησε ποια θα ήταν η αντίδραση των παιδιών τους, αν εκείνος τα πλησίαζε με ένα σκύλο και τους ζητούσε να τον ακολουθήσουν. Οι περισσότεροι πίστευαν πως το παιδί τους, δεν θα ακολουθούσε ποτέ έναν ξένο. Ο Salads, τους διέψευσε.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται, πως χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να πείσει τα ανυποψίαστα παιδιά να τον ακολουθήσουν, γεγονός που αποδεικνύει πως πρέπει να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε τα παιδιά μας.

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Οι Έλληνες μετανάστες «νέας γενιάς»

Οι μετανάστες που δέχεται η Ελλάδα από την Ασία, είναι ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό, αν όχι παγκόσμιο θέμα. Όμως η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό, τα τελευταία 5 χρόνια της κρίσης, έχει πάρει διαστάσεις ενός νέου κύματος διασποράς. Μιλήσαμε με αρκετούς Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό, και σας παρουσιάζουμε τι μας είπαν κάποιοι από αυτούς για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *