ΕΞΩΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ ΙΙ

‘Η αλλιώς καλά κινηματογραφικά νέα.

Μπορούμε από την Πέμπτη 23 Απριλίου να δούμε το “The Second Best Exotic Marigold Hotel”, με γνωστά πρόσωπα, αλλά και νέες προσθήκες.

Το sequel του προ δύο ετών, “The Best Exotic Marigold Hotel” θέλει να επιστρέφουν οι Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith και Dev Patel.

Η Muriel (Maggie Smith), ανακοινώνει ότι το ξενοδοχείο λειτουργεί καταπληκτικά τους τελευταίους 8 μήνες, με τον Sonny (Dev Patel), να συνεχίζει τις ανακοινώσεις. Η ησυχία όμως αναταράσσεται όταν δύο νέοι ένοικοι καταφθάνουν, αλλά το ξενοδοχείο έχει μόνο ένα δωμάτιο.

Οι καινούριες προσθήκες είναι οι Richard Gere, David Strathairn και Tamsin Greig, καθώς και θα ξαναδούμε την Penelope Wilton, σαν Jean.

Σκηνοθεσία και σενάριο από τους John Madden και Ol Parker.

Σχετικές δημοσιεύσεις

BABADOOK: οι σελίδες του τρόμου

Ο σύζυγος της Amelia σκοτώνεται σε τροχαίο την ίδια στιγμή που εκείνη είναι καθ’ οδών για το μαιευτήριο, για να γεννήσει τον γιο τους, Samuel, και προσπαθεί να βρει τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει την νέα της πραγματικότητα. Ο Samuel όμως δεν είναι ένα εύκολο παιδί, καθώς η συνεχής φοβία του για τέρατα και οι […]

Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία

To 2o μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης» είναι βασισμένο στην στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού Divergent. Τα δυο βιβλία μαζί που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν, με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα best sellers των New York Times, έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *