Δείτε τη συγκινητική, ιστορική, πρώτη συναυλία των System Of A Down στην Αρμενία!

Οι System Of A Down, δεν θα μπορούσαν να κλείσουν την περιοδεία τους, Wake Up The Souls, με καλύτερο τρόπο! Το απόγευμα της 23ης Απριλίου, το συγκρότημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αρμενία (δηλαδή στη χώρα καταγωγής των τεσσάρων μελών του), έδωσε μια εξαιρετικά συγκινητική συναυλία και πέρασε το δικό του μήνυμα για την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων, που το 1915, κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους!

Άλλωστε οι System Of A Down από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψαν ότι ολόκληρη η περιοδεία τους, όπως προδίδει και ο τίτλος της, ήταν κατά κάποιο τρόπο επικεντρωμένη στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και την παγκόσμια αναγνώριση αυτής της πολύ σημαντικής επετείου για τους Αρμένιους. Όπως δήλωσε πριν από τη συναυλία ο ντράμμερ των SOAD, John Dolmayan: “Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή για τους System Of A Down, να αποτίσουμε φόρο τιμής στην 100η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων, παίζοντας για πρώτη φορά σε Αρμενικό έδαφος.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρη τη συγκλονιστική συναυλία των System Of A Down, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά σε live streaming, μεταξύ άλλων και από το RollingStone.

 

Περισσότερα μουσικά νέα και αφιερώματα στο StraightOnMusic.com