Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του TEDxLesvos

Η ομάδα του TEDxLesvos απευθύνει και… το τυπικό κάλεσμα για να μοιραστούμε μαζί της την εμπειρία του πρώτου TEDx event στην Λέσβο. Η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων για το TEDxLesvos της 24ης Οκτωβρίου 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ξεκίνησε!

Στόχος της ομάδας είναι να διατεθούν τα εισιτήρια του TEDxLesvos σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό, υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων και δύο τρόποι για την αγορά τους.

Το κανονικό εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ θα διατεθεί και ένας αριθμός εισιτηρίων στο μειωμένο κόστος των 12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το μειωμένο εισιτήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους (με κάρτα ανεργίας που βρίσκεται σε ισχύ) και φοιτητές (με ενεργό φοιτητικό πάσο). Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι, δυστυχώς, περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του TEDxLesvos.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ρωμαίος & Ιουλιέτα για 2: Ποια είναι η παράσταση, που θα «ανοίξει» το The Island of Love

To φεστιβάλ The Island of Love ξεκινά στην Μυτιλήνη την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, με τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών «Τα Φτερά του Έρωτα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης, λίγο πριν τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίος & Ιουλιέτα για 2» από την ομάδα θεάτρου ΙΔΕΑ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Πρόκειται για διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare, […]

H υποβρύχια Μυτιλήνη του Οδυσσέα [video]

Ο δωδεκάχρονος Οδυσσέας μας αφηγείται την δικια του ιστορία ως δύτης και μας αποκαλύπτει την υποβρύχια Mυτιλήνη. Γνωρίζουμε τους ανθρώπους του Lesvos Oceanic Scuba Center που τον εκπαίδευσαν και ταξιδεύουμε στο μαγευτικό και και γεμάτο εκπλήξεις βυθό του νησιού.   Σχετικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *