Γίνε εθελοντής στο TEDxLesvos

Η ομάδα του TEDxLesvos βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το πρώτο TEDx, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.
Στόχος είναι η διοργάνωση ενός πραγματικά συναρπαστικού event, που θα εμπνεύσει όσους το παρακολουθήσουν και συμμετέχουν σε αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη είναι και η συνεισφορά όλων όσων θα μπορούσαν να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2015, όσοι ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές στο TEDxLesvos, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο www.tedxlesvos.com. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, και αφού έχουν συμπληρώσει την φόρμα, μέλη της ομάδας θα επικοινωνήσουν μαζί τους με περισσότερες πληροφορίες για την συνέχεια της διαδικασίας.

 

Πρέπει να σημειώσουμε, πως το TEDxLesvos, όπως κάθε εκδήλωση TEDx, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://tedxlesvos.com/call-for-volunteers-2015/