Γίνε εθελοντής στο TEDxLesvos

Η ομάδα του TEDxLesvos βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το πρώτο TEDx, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.
Στόχος είναι η διοργάνωση ενός πραγματικά συναρπαστικού event, που θα εμπνεύσει όσους το παρακολουθήσουν και συμμετέχουν σε αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη είναι και η συνεισφορά όλων όσων θα μπορούσαν να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2015, όσοι ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές στο TEDxLesvos, μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ομάδας, στο www.tedxlesvos.com. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, και αφού έχουν συμπληρώσει την φόρμα, μέλη της ομάδας θα επικοινωνήσουν μαζί τους με περισσότερες πληροφορίες για την συνέχεια της διαδικασίας.

 

Πρέπει να σημειώσουμε, πως το TEDxLesvos, όπως κάθε εκδήλωση TEDx, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://tedxlesvos.com/call-for-volunteers-2015/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αυτό είναι το teaser του TEDxLesvos

«Της έχουμε δώσει σχήμα και μορφή, χρησιμοποιώντας μια “λάμπα”, και είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συμβολισμούς σε όλο τον κόσμο. Μια Ιδέα, όμως, είναι κάτι πέρα από αυτό. Είναι ένα κομβικό σημείο, απ’ όπου ξεκινούν πολλά μονοπάτια. Ίσως διαλέξεις το λάθος, άλλα μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό. Σε […]

Στις 24 Οκτωβρίου 2015 το πρώτο TEDxLesvos στην Μυτιλήνη

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στην κατάμεστη αίθουσα ΠασπARTού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της ομάδας του TEDxLesvos. Στόχος της ήταν η πρώτη γνωριμία με το κοινό της Μυτιλήνης και της Λέσβου άλλα και η ενημέρωση τους για το τι ετοιμάζεται! Οι δύο επικεφαλής της ομάδας ξεκίνησαν παρουσιάζοντας συνοπτικά την ιστορία του TED και των TEDx […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *