Έτσι θα γιορτάσει η Yoko Ono τα 75α γενέθλια του John Lennon

Στις 9 του ερχόμενου Οκτώβρη, ο John Lennon, εάν ζούσε θα έκλεινε τα 75 του χρόνια. Και ηYoko Ono θέλει να γιορτάσει τα γενέθλια του θρυλικού “Σκαθαριού” με ένα ειδικό event στο Central Park της Νέας Υόρκης στις 6 Οκτωβρίου, με το οποίο μάλιστα, είναι πιθανόν να μπει και στο βιβλίο Guinness.

Η Ono φιλοδοξεί, λοιπόν, να τιμήσει τη μνήμη του John συγκεντρώνοντας κόσμο και σχηματίζοντας το μεγαλύτερο σύμβολο της ειρήνης στα χρονικά. Η ανακοίνωση έγινε από το Imagine Peace Tower, τον πύργο στη μνήμη του Lennon που βρίσκεται στο Reykjavík της Ισλανδίας.

Η Yoko Ono ελπίζει να μαζέψει από 6000 έως 10000 ανθρώπους στην ανατολική πλευρά του Central Park και, αν και η είσοδος στο event είναι φυσικά ελεύθερη, θα γίνουν δεκτές τυχόν χρηματικές δωρεές, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ‘John Lennon Educational Tour Bus’, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση/εγκατάσταση που παρέχει σε μαθητές, μέσα υψηλής ποιότητας ηχογράφησης ήχου, εικόνας και βίντεο.

12649144


Περισσότερη μουσική στο StraightOnMusic.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνάντηση μουσικών δημιουργών στο Σίγρι

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους θα διοργανώσει την τελική φάση της συνάντησης μουσικών δημιουργών – Μουσικούς Αγώνες Σίγρι 2015. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου στο Σίγρι με συμμετοχή δημιουργών από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για τους πρώτους μουσικούς αγώνες που οργανώνει […]

Breaking Bad Soundtrack: Ψαγμένες επιλογές και σκοτεινό χιούμορ

Ο καθηγητής Χημείας Walter White (Heisenberg) που πάσχει από προχωρημένο καρκίνο στους πνεύμονες, συνεργάζεται με τον πρώην μαθητή του, Jesse Pinkman, για να “μαγειρέψει” και να πουλήσει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Το ‘Baby Blue’ Όταν το 1972, οι Badfinger κυκλοφορούσαν το ‘Baby Blue’, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι σχεδόν 4 δεκαετίες αργότερα, το κομμάτι θα γνώριζε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *